Här är Sveriges billigaste kosttillskott

Elixirs prisjämförelse visar att det finns oerhört mycket att spara på hälsokosten. Påslagen i det svenska utbudet är i vissa fall groteska, eller vad sägs om 3100 procent högre pris på D-vitamin i den svenska kedjan jämfört med hos Elixirs samarbetspartner. Beställ via Elixir och spara tusentals kronor per år.

I Sverige har marknadssegmentet för hälsokost en karaktär av exklusivitet. I USA har ”supplements” en bredare bas och volymerna är gigantiska samtidigt som utbudet är mycket större än i de svenska butikerna och e-handelsplatserna. Den överlägset största tillverkaren i USA är Swanson och Elixir kan erbjuda dig som svensk att importera Swanson-produkter via mellanhanden HealthMonthly på brittiska öarna.

Elixirs prisjämförelse (2016) talar sitt tydliga språk. Observera att du också handlar fraktfritt på HealthMonthly, något som inte alltid är fallet i svenska hälsokostbutiker på nätet. Vi jämför här priserna på tillskotten vi länkar till och de mest sålda märket i den svenska hälsokostkedjan Life.

Produkt Elixir / Swanson Life
Omega-3 0:73 kr/gram Pharbio: 1:90 kr/gram
D-vitamin 0:70 kr/mg Life: 22 kr/mg
Ginseng 1:50 kr/gram Gerimax: 12:33 kr/gram
Resveratrol 18 kr/gram Finns inte

 

Genom att handla Swansons kommer du alltså över din hälsokost till bråkdelen av det pris du får betala i Sverige. Att det blir så billigt beror som sagt på att Swansons är billiga och på att HealthMonthly är baserade på kanalöarna och undviker tullar. Beställningarna skickas med posten,

Det är dock inte bara priset som gör att HealthMonthly och Swanson är det bästa valet. Swanson är jättestora i USA och man har maximal kontroll över kvaliteten på tillskotten. I de svenska butikerna packar man ofta om importerade tillskott och ursprunget kan vara oklart.

Du kan alltså handla tryggt, säkert, smart och billigast på HealthMonthly. Vi har valt ut de billigaste kosttillskotten som kan bedömas ha högst relevans att ta. Läs mer på deras produktsidor.

Magnesium

"Självklart som tillskott"

Läs mer

BCAA - grenade aminosyror

"För mer än muskler"

Läs mer

NAC (N-Acetylcystein)

"Stärker immunsystemet"

Läs mer

Ginseng

"Rot med visad effekt"

Läs mer

Gurkmeja

"Anti-inflammatoriskt"

Läs mer

Resveratrol

"Stor potential"

Läs mer

Omega 3

"Viktigt på många sätt"

Läs mer

Sulforafan

"Mot artros med mera"

Läs mer

Melatonin

"För sömn och cellskydd"

Läs mer

Vitamin D

"Vanligt och vettigt"

Läs mer

Kreatin

"Bibehållna muskler"

Läs mer

MitoQ

"Kan ej avfärdas"

Läs mer

Silymarin (mjölktistel

"Potent medicinalväxt"

Läs mer

Kolin

"för hjärna, lever, kärl"

Läs mer