Så lätt kollar du dina blodvärden – numera

Den så kallade digitaliseringen är en process som nu frigör människors förmågor och kraft. Ett exempel på att tiderna snabbt förändras är det här med blodprov. Tills nyligen var det omöjligt att gå till vårdcentralen och få sina värden testade om du var i övrigt frisk.

Nu kommer tjänster som nyttjar digitala processer och ger makt till de enskilda, så att läkarna kan koncentrera sig på de som är riktigt sjuka. Det är lite ironiskt att blodprovstagningen via tjänster som Werlabs sker på just de vårdcentraler som tidigare var stängda för människor som undrade över tex sina D-vitaminnivåer. Att läsa omdömena på Werlabs webbplats ger en bild av den frustration som funnits över att ha varit utlämnade till ett system utan öppningar.

Genom att frigöra fler möjligheter för i huvudsak friska människor att maximera sin hälsa, kommer mer resurser att kunna användas för de som är sjuka, så den rätta frågan nu till sjukvårdsetablissemanget är ”varför ser ni inte till att dessa processer går snabbare ?”.

Så beställer du blodprov på nätet hos Werlabs.

Nedan promofilm från Werlabs som visar hur upplägget ser ut:

 

Tagged with:

Lämna en kommentar