Tamiflu – guide till ett säkrare köp

Tamiflu kan motverka infektion av influensavirus.

Vetenskapligt visad verkan

Gå direkt till vår utvalda leverantör

Tamiflu är ett så kallat anti-viralt läkemedel som stör ut spridningen av influensavirus i kroppen. Många som kan skaffar sig Tamiflu vid sidan av svensk sjukvård för att ha som beredskap vid en allvarlig pandemi. Det kan du också göra.

Bästa sättet att skydda sig mot smittsamma influensavirus är att tänka prentivt. Undvik nära kontakt med människor som kan vara smittbärare, försök hålla händerna borta från näsa och mun, tvätta dig noggrannt etc. Vill du dock försäkra dig om att du gjort allt för att skydda dig och dina nära kan du beställa Tamiflu lagligt och säkert.

Tänk på att

  • Tamiflu tappar sin verkan. Om några år kan medicinen vara overksam på grund av virusmutationer.
  • Tamiflu är inget undermedel. De enda säkra bevisen är att det förkortar symptomperioden med en dag.
  • En anledning till att ta Tamiflu är att undvika de svåra influensasymptom på bland annat lungorna som dödar även friska medelålders människor. Det är osäkert om Tamiflu kan förhindra dessa.
  • Läs om Tamiflu och dess biverkningar på fass.se

Svenska staten har ett beredskapslager med Tamiflu som räcker till 20 procent av befolkningen. Beroende på var du befinner dig och vem du är är det inte säkert att just du får tillgång till detta lager i ett skarpt läge där smittan är riktigt allvarlig och spridningen vida överstiger tillgången på läkemedel. Att människor som har möjlighet inte skulle tränga sig före är tyvärr inte realistiskt när det väl hettar till. Många företag och enskilda skaffade sig exempelvis ett eget beredskapslager 2006 och 2009 utan att det fanns medicinsk indikation på att de riskerade smitta.  2006 var det en befarad spridning av fågelinfluensa som lyfte fram läkemedlet och 2009 gällde det en ny influensa som från början kom från grisar och därför kallades svininfluensan. Filmen Contagion gestaltar en pandemi och följderna för samhället på ett spännande och övertygande sätt.

» Guiden till säker onlinekonsultation

Leverantörer Tillförlitlighet
Euroclinix
Dokteronline
Goldpharma

Beställ nu!

One Review to “Tamiflu – guide till ett säkrare köp”

Leave a Review