Goldpharma smygöppnar

Goldpharma är ett europabaserat onlineapotek som har varit verksamt i ett decennium och jämfört med många andra håller de hög klass. I samband med EU-initierade kampanjer mot onlineapotek har de legat lågt och ofta har Visa och Mastercard tvingats avbryta samarbetet under en tid. Så skedde även i sommar, men enligt en anonym läsare är de tillbaka.

Jag skickade pengar till en ”wallet funding transaction” (alltså en kontokredit hos Goldpharma, ifall du inte känner till denna möjlighet) för ca en vecka sedan och pengarna är fortfarande inte inne. Så än så länge är vibbarna inte helt underbara men Goldpharma har ju å andra sidan genom så många år varit 100% pålitliga.

Smarta människor som delar med sig av info är nyckelspelare i det globaliserade och digitaliserade samhälle som växer fram. Rapportera gärna dina erfarenheter.

5 Responses to “Goldpharma smygöppnar”

 1. Verka dock som att de är på väg ner igen … Nu har de receptbelagda läkemedlena försvunnit ur sortimentet. Någon som vet något?

 2. Har nu fått ett svar från Goldpharma som går ut på att:

  1. De håller på med en stor omgörning. Från november är ett nytt system sjösatt, därav det instabila läget.
  2. Från november är det inte längre Goldpharma som tar betalt utan de apotek i bland annat tyskland, spanien och grekland man samarbetar med. Men det ska fungera att betala med kort och du slussas vidare via deras sajt (som jag förstår det).
  3. Från november kan man enligt det statement jag fått som svensk bara beställa receptbelagd medicin om man laddar upp ett recept. Återstår att se exakt vad detta innebär. Regeln ska också gälla Tyskland, England och Holland.

  Ryktet om deras död tycks ändå återigen vara överdrivet.

 3. Verkade helt ok att beställa men sen hade dem inte kvar gammal reg, som kund. Lämnade alla uppggifter och sen blev det en massa strul, ville bara finna nya fel, kom inte vidare.

Lämna en kommentar