Nya möjligheter till ett bättre liv

Internet ger inte bara bättre tillgång till information om hälsa utan även till medicinska metoder. Det är en stor möjlighet för vanliga människor som inte finner sig tillrätta i den tröga svenska vårdapparaten, men innebär också vissa risker.

Elixir är en guide som visar vägen till:

Onlinekonsultationer. Du kan få råd och medicin utskriven utan att behöva ta dig till en vårdinrättning. Det handlar idag om alltifrån reglerade svenska digitala vårdcentraler där du träffar en svensk läkare via video, till europeiska webbplatser där läkare skriver ut medicin utifrån en hälsodeklaration. Elixir guidar till möjligheterna och riskerna. Elixir har följt marknaden i över ett decennium och vet vilka internetapotek man kan lita på.

Hälsokontroller. Genom att mäta din hälsa ger du dig själv bättre förutsättningar att inte bli sjuk. Läs mer om hälsokontroller.

PreparatElixir har valt ut ett antal preparat som vi har anledning att tro på som ett sätt att öka chanserna till ett långt och tillfredsställande liv oavhängigt kvaliteten i kontakterna med vården. Läs mer om läkemedel och kosttillskott

Forskning.  Matvanor, fasta, styrketräning och stillasittande har bevisad effekt på både välmående och åldrandeprocesser. Forskningen är tillgänglig för allt fler och vi hjälper till att sammanställa den senaste informationen. Läs mer om forskningen.

Mer om Elixir.